Alanya’da Üniversite Öğrencisi Yurt Odasında Ölü Bulundu

Alanya’nın Antalya ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi Ceylan Demir, sabaha karşı yurttaki odasında hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde Sınıf Öğretmenliği bölümünde okuyan 22 yaşındaki Demir, bir akşam kalbinin hızlı attığını arkadaşlarına belirtti.

Ancak, geceyi duş alarak geçirip uyudu. Sabah arkadaşları onu uyandıramayınca durum yurt görevlilerine bildirildi ve maalesef Demir’in yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Sağlık ekibi tarafından yapılan incelemenin ardından Demir’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Demir’in başlangıç seviyesinde diyabet hastası olduğu ve henüz tedavi sürecine başlanmadığı belirlendi.

ÜNİVERSİTEDEN TAZİYE MESAJI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Ceylan Demir’in ölümüyle ilgili mesaj yayımladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı:

“Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği programı öğrencilerimizden Ceylan Demir’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve metanet diliyorum. Ceylan’ın güzel hatıraları ve bize kattığı değerler daima yaşayacak. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx