Düzce’de eski ev arkadaşını öldüren kadının ifadesi ortaya çıktı! 4 el ateş edip kaçtı

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Konuralp Mahallesi Necmettin Erbakan Caddesi’nde meydana geldi. Cezaevinde tanışan, yakın arkadaş olan ve tahliye olduktan sonra bir süre aynı evde oturan Seçil Başyurt ve Özlem Alcan adındaki iki kadın arasında zamanla husumet oluştu.

Evlerini ayırma kararı alan kadınlardan biri, aynı apartmandaki başka daireye taşındı. Zaman zaman tartışan ikili, dün akşam saatlerinde yine karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonrası evine gidip, tabanca alan Seçil Başyurt, Özlem Alcan’a 4 el ateş açıp kaçtı. Bir süre sonra polis merkezine giden Seçil Başyurt, Özlem Alcan’ı tabancayla vurduğunu söyledi. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

‘HAKARET ETTİ’ İDDİASI

Özlem Alcan’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, Seçil Başyurt gözaltına alındı. Seçil Başyurt, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada basın mensuplarının “Pişman mısınız” sorusunu yanıt bırakan Seçil Başyurt’un emniyetteki ifadesinde, Özlem Alcan’ın sık sık kendisine hakaret ettiğini ve artık bu hakaretlere dayanamadığını söylediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Düzce’de tartıştığı eski ev arkadaşı Özlem Alcan’ı (35) öldüren Seçil Başyurt (46), savcılık ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx