Fenerbahçe’de orta saha operasyonu! Jose Mourinho’nun talebi hem güçlü hem teknik

Transfer döneminde çok başarılı hamleler yapan Fenerbahçe’de sıra orta sahaya geldi. Maximin ve En Nesyri gibi Teknik Direktör Jose Mourinho’nun istediği iki yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertli yönetim, şimdi ise orta saha için düğmeye bastı.

Portekizli çalıştırıcının sözleşmeyi imzalamasının ardından sadece onun istediği oyuncular ve profilde transfer yapan idareciler, orta saha için de bu kuralı çiğmeyecek.

Mourinho’nun, İsmail Yüksek kadar fizik gücü ve mücadelesi yüksek, Rade Krunic kadar da teknik bir isim istediği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun bu raporu doğrultusunda harekete geçen Sportif Direktör Mario Branco ve yönetim, hocanın son talebini de yerine getirmek için mesai harcıyor.

Bu bölge için öncelikle gündeme gelen son isim Sander Berge oldu. Burnley forması giyen Norveçli futbolcu için kulübüne teklif yapılırken, yönetimin diğer isimler için de nabız yokladığı ve Fred’in yanına daha kaliteli bir isim getirmek istediği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde bu transferin de biteceği bildirildi.

YILDIRIM BEKLENİYOR

Fenerbahçe’de temmuz ayı olağan yüksek divan divan kurulu toplantısı bugün yapılacak. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu başkanlığında düzenlenecek toplantı 10.30-13.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Toplantıya kulüp başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski başkan Aziz Yıldırım’ın da katılması bekleniyor.

FERDİ’YE ÖZEL FORMA

Fenerbahçe, FC Lugano ile salı günü oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına dün sabah yaptığı idmanla başladı. Yeni transfer Youssef En-Nesyri de antrenmana çıkarken, İdman; ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı.

Ardından core ve kuvvet çalışması yapan futbolcu, 2 gruba ayrılarak pas çalışması ve taktiksel çalışmalar yaptı. Son bölümde ise bireysel çalışmalar gerçekleştirildi.

Öte yandan antrenman öncesi takım arkadaşları, Ferdi Kadıoğlu’nun 200. maçını tebrik ederek özel olarak hazırlanan formayı ona hediye etti.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir